Takács Rita, Bemutatkozunk

Bemutatkozunk: Takács Rita vagyok a NAPOCSKA OPTIKA tulajdonosa. 

1994 óta vagyok látszerész, Optometrista diplomát szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán. Több mint 20 év szakmai tapasztalatával és sok önálló munkával 2012-ben nyitottam meg a Napocska Optikát. Kezdetben még 35 m2-es egyszemélyes kis üzlet mára már egy 70 m2 szalon lett. 2021 június elsejétől Szitó Tamás optometristával bővült a csapatom, aki prizmás korrekcióval is, illetve 5 éves kor felett gyermekek vizsgálatával is foglalkozik. Továbbá Dr. Kis-Gál Írisz gyermekszemészeti magánrendelése előre egyeztetett időpontokban történik üzletünkben, melyre előzetes bejelentkezés szükséges a +36306020330 telefonon.

Optikai szaküzletünk

optikai termékek forgalmazásával foglalkozik, valamint teljeskörű látszerészeti és látásvizsgálati szolgáltatást nyújt. Vásárlóink, ügyfeleink elégedettsége elsődleges számunkra, ezért a megbízható, minőségi szolgáltatásnyújtás a legfontosabb szempontunk. Az eredményes, precíz munkavégzést a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk igazolja. Munkatársaink 5-20 éves tapasztalattal, és szakképzettséggel mindig készséggel állnak rendelkezésedre.

Üzletünk nagy hangsúlyt fektet a kiszolgálásra.

Üzletünk nagy hangsúlyt fektet a kiszolgálásra. Úgy vélem mindenki szívesen vásárol egy családias hangulatú üzletben, ahol az eladó szívesen siet segítségére és célja, hogy a vevő elégedetten távozzon és szívesen térjen be újra. Tapasztalataim szerint a legjobb reklám az elégedett vevő és ennek érdekében mindent elkövetünk. Bemutatkozunk

Üzletpolitikánk megvalósítása érdekében

igyekszünk megismerni ügyfeleink látási problémáját, igényeit és ennek megfelelően elkészíteni árajánlatunkat. Áraink és akcióink kialakításánál elsőrendű szempont, hogy korrekt árakkal dolgozunk és nem hatalmas kedvezményekkel kecsegtető álakciókkal hirdetjük magunkat.

compass and glasses 2
Glasses2 2

A szemüvegkeretek és napszemüvegek kiválasztásánál

figyelembe vettük a különböző igényeket és az eltérő arcformákat. Egy jó szemüveg öltöztet, viszont ízlésünket a divat trendek is befolyásolják, így a keretek kiválogatásánál ezt is szem előtt tartottuk. Természetesen az aktuális trendek nem mindenkinek előnyesek, így lehetőségeinkhez mérten változatosságra törekszünk. Bemutatkozunk

A különböző igények kielégítésekor 

célunk a szemüveglencse kínálat kialakításakor, hogy több gyártóval álljunk kapcsolatban így különböző márkájú és minőségű lencséket tudjunk kínálni.

Kontaktlencsék széles választékával várjuk Önöket. Így lehetőség van több gyártó lencséjének kipróbálására, összehasonlítására, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb kontaktlencsét, valamint ápoló, tisztító folyadékot.

Üzletünkben nagy hangsúlyt fektetünk

a megfelelő diagnózis felállítására. A vizsgálathoz nyugodt környezetet és a páciens szükségleteinek megfelelő időt biztosítunk. A pontosabb vizsgálati eredmény és a szélesebb vizsgálati lehetőségek érdekében folyamatosan bővítjük vizsgálati eszközeink körét és ismeretünket. Így már üzletünkben elérhető a Hoya Miyosmart, terápiás szemüveglencse, rövidlátó gyermekek részére. Rejtett kancsalság (phoria) prizmás korrekcióját is végezzük.

Glasses6 2

Szeretettel várjuk Önöket, hogy együtt találjuk meg az Ön számára ideális megoldást, mellyel megoldódnak látásproblémái és élvezheti az éles látás előnyeit minden nap.

Young woman hipster with purple hair wearing glasses and colorful sweater in autumn forest at sunset

Optika

Szemüvegek, szemüvegkeretek és szemüveglencsék, gyerek szemüvegek, kontaktlencsék, napszemüvegek és egyéb optikai termékek legszélesebb választékát kínáljuk neked! Bemutatkozunk

Bővebben
Beautiful brunette sunbathing in solarium

Szolárium

Álló és fekvő szolárium eu-s szabványnak megfelelő csövekkel, szinte minden bőrtípusú ember részére. Bemutatkozunk

Bővebben
welcome to sauna young woman relaxing and looking D6KLKKW

Infraszauna

4 személyes  kanadai hemlock fenyőből készült karbon sugárzóval, turmalin kövekkel teljes test, ionizátor-ózonátor, fényterápiás, infraszauna.

Bővebben

Szolg, stevekadas.co.uk