Zeiss szemüveglencsék

A ZEISS szemüveglencse-kínálat számos különböző termékmegoldást nyújt. Függetlenül attól, milyen látásproblémával szembesül a szemüvegviselő, biztos lehet benne, hogy a ZEISS kínálatban megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. Legyen szüksége akár vékony vagy könnyű lencsére, konkrét távolsághoz illő korrekcióra, speciális szűrőre vagy felületkezelésre a jobb látáskomfort érdekében: a ZEISS mindig biztosít megfelelő megoldást.

ZEISS SmartLife lencséket kimondottan úgy fejlesztettük ki, hogy viselőik tudják tartani a lépést a gyorsan fejlődő világunkkal. Erre az online életmódra, vizuális szokásokra és korral járó vizuális igényekre odafigyelve a ZEISS kifejlesztett egy új és komplett lencsecsaládot, hogy életkortól függetlenül tiszta és kényelmes látást biztosítson minden irányba és távolságra.

Az első teljes lencsecsalád az online és az állandó mozgásban lévő létformához.

A digitális készülékek szerves részei életünknek. Böngészünk, kattintunk, zoomolunk és sétálunk. Akárhol is legyünk. De ügyfelei folyamatosan mozgásban vannak, miközben az okostelefonjukra, laptopjukra vagy tabletükre figyelnek.

Ha figyelembe vesszük ezt az online életmódot és az életkorral járó igényeiket, egyértelmű, hogy éles, tiszta és kényelmes látásra van szükségük, bármilyen feladattal is kell megbirkóznia szemüknek az adott napon.

Zeiss

Hoya szemüveglencsék

Hogyan válasszak szemüveglencsét?

Optikusom tudja, hogy melyik a legmegfelelőbb lencse a számomra?
Igen, természetesen! Látszerésze képes a szemüveglencséket az Ön személyes vizuális igényeinek megfelelően, személyre szabottan kiválasztani. Napjaink fejlett lencsetechnológiáinak köszönhetően számos lencsetípus áll ehhez a rendelkezésére. De végső soron Ön az, aki képes mérlegelni és rangsorolni a saját igényeit. Ezért a konzultáció során való aktív részvétele egyet jelent a még jobb látásélménnyel! Továbbá Miyosmart is elérhető!

hoya 2

Van egyáltalán különbség a szemüveglencsék között?

Igen! Ha más szemüvegviselőket megfigyel, a lencséik egyforma műanyaglencséknek tűnnek. De érzékelni fogja a különbséget, ha megtapasztalja, hogy milyen különbözőképpen lát a szemüvegében lévő lencsék típusától függően.

Mit jelent a szemüveglencsék minősége?

Míg egyes termékek esetében a minőséget részben emocionálisan érzékeljük (például a ruhák vagy a szemüvegkeretek esetében), a szemüveglencsék minősége az alapanyag és a felületkezelés minőségétől, illetve a gyártástechnológiától is függ.

Miért érdemes prémium minőségű lencsét választani?

Egyszerűen azért, mert a prémium minőségű lencse jobb látásminőséget biztosít, és hosszú évekre szóló kényelmes látást biztosít majd Önnek!

Essilor szemüveglencsék

Ha Ön sokat használja mobiltelefonját, számítógépét!

Szemünk folyamatosan próbál alkalmazkodni a különböző távolságokra. Viszont mobiltelefonunkat közelebb tartjuk, mint a természetes olvasótávolság, ezért jobban igénybeveszi szemünket a mobilhasználat, mint az olvasás.

LÁSSON ÉLESEN SZEMERŐLTETÉS NÉLKÜL

A számítógépek, az okosórák és a telefonok világában minden eddiginél nagyobb szükségünk van egy szemüvegre, hogy szemünk számára megkönnyítsük a digitális létet. A kijelzők előtt eltöltött hosszas idő rendkívül megerőlteti szemünket és szemfáradtsághoz vezet. Az Eyezen egy általános távoli szemüveglencse design. Élesebb látást biztosít a hagyományos lencsékkel szemben és segít csökkenteni a szemfáradtság kialakulását. Az Eyezen mindenki számára elérhető, függetlenül attól, hogy orvos/optometrista által javasolt, vagy csupán egy dioptria nélküli védőszemüvegre vágysz digitális eszközök használatához.

Essilor 2

Seiko

Magától értetődő megoldás a kezdéshez

Amennyiben az első szemüvegének megvásárlása előtt áll és aggódik hogyan fog a szeme alkalmazkodni a változáshoz, akkor a SEIKO megnyugtató választás lesz. Ezen lencsék egyszerű, de mégis klasszikus kialakítása jó és stabil látást biztosítanak, melyhez könnyedén hozzá fog szokni.

Precízió a kezdetektől fogva

A SEIKO szemüveglencsék megvásárlásával Ön belép a prémium szemüveglencsék világába, így azonnal élvezheti a lencsék által biztosított magas minőséget és maximális pontosságot. Fedezze fel a precíz látás előnyeit!

Stílus a kezdetektől fogva

Tapasztalja meg azt a szabadságot, amit a könnyű és kényelmes lencsék biztosítanak. Habár a lencse vastagsága és görbülete függ az Ön receptértékétől, A SEIKO olyan vékony, amilyen csak lehet.

seiko

Szeretettel várjuk Önöket, hogy együtt találjuk meg az Ön számára ideális megoldást, mellyel megoldódnak látás problémái és élvezheti az éles látás előnyeit minden nap.