Vigyázz, kész, NYÁR!

Vigyázz, kész, NYÁR!

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

Sensity 2 M.A.P. (raktári) lencsék
Sensity Shine opció ára gyártott szemüveglencsék esetén
Sensity 2 és Sensity Dark opció ára gyártott szemüveglencsék esetén
Diopriás napszemüveglencsék (HoyaTint UV)
Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. -raktári- és gyártott, progresszív)
Mirror M.A.P. (raktári) szemüveglencsék
Hilux 1.50 DriveWear lencsék
Magas bázisgörbületű lencsék
Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)
Polarizált lencsék Hi-Vision SUN Pro réteggel ellátott szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Sensity 2 forradalmian új fejlesztésű lencse a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszer gyorsabban világosodik ki, mint a korábbi Sensity lencse. A Sensity 2 mostantól már raktári lencseként is elérhető!

A Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.

A Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

A Hoya dioptriás napszemüveglencséket azon vásárlóinknak ajánljuk, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!

A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket elsősorban a sportos életet élő vásárlói számára javasoljuk!

A Hi-Vision SUN Pro egy vadonatúj prémium minőségű réteg, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva. Ez a teljes körű védelem nagyszerű választás azok számára, akik aktív kikapcsolódást terveznek a szabadban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Promóciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a fényresötétedő és napvédő szemüveglencsék áraiból. Az akció időtartama alatt az akcióban résztvevő szemüveglencsék szállítási ideje 7 munkanapra módosul. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, így a párhuzamosan futó Hi-Vision SUN Pro kuponos akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

 

kapcsolat, Weblock

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunkon cookie-kat és más követő megoldásokat használunk. Adatkezelési tájékoztatónkban. Arra kérünk, járulj hozzá a sütik és követőkódok használatához az Accept gomb megnyomásával!